Pixie Shoes lansează Magical Shoes for Holiday Magic, o ediție limitată, de sărbători

Pixie Shoes lansează Magical Shoes for Holiday Magic, prima ediție limitată de pantofi și sandale dedicată sărbătorilor de iarnă.

Cei doi designeri care formează Pixie Shoes, Sînziana Năstase și Eva Strat, propun cinci modele de pantofi și sandale pentru petrecerile și evenimentele din perioada magică a Crăciunului și a sărbătorilor.

Pantofii poartă numele personajelor de poveste care i-au inspirat: Alice, Dorothy, Elisewin, declinat în două variante, și Milla. Accente metalice, glitter, dar și delicata piele întoarsă, iată câteva dintre elementele ce conturează universul magic, ca de basm, al ediției limitate.

Magical Shoes for Holiday Magic include pantofi cu toc gros, sandale retro cu baretă pe gleznă și pantofi tip pumps cu toc de 14 cm. Toate modele au în comun platforme înalte pentru un plus de comoditate.

Pentru realizarea noilor modele, designerii Pixie Shoes au folosit piele întoarsă, piele naturală cu accente metalice și materiale prețioase, cu particule sclipitoare.

Fiecare dintre cele cinci modele pot fi personalizate, la cererea clientelor, prin detalii ca tipul de piele sau culoare.

Ediția limitată poate fi văzută și cumpărată începând de azi din showroom-ul Pixie Shoes din str. Bibescu Vodă, nr. 19.

Pentru a ilustra mesajul care stă la baza ediției speciale, Pixie Shoes a recreat atmosfera caldă, de sărbătoare, alături de o echipă formată din Andreea Lupescu, Dekadens (model), Denisa Luntraru (styling), Andreea Pană (foto) și ținute La Chatterie. Magia și bucuria clipelor prețioase s-au împletit armonios în spațiul British Gallery, magazinul bucureștean de decorațiuni, din str. Paris nr. 14A. Mulțumim Panasonic România pentru sprijinul acordat.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s