LaChatterie lanseaza colectia „Blue Angels, Red Lights” sub noua linie Gold Label

LaChatterie lansează colecția „Blue Angels, Red Lights” sub noua linie LaChatterie Gold Label. Realizate în ediție limitată, cele 35 de piese din noua colecție, feminine, dar cu un aer ușor rebel, construiesc imaginea femeii ce poate ajunge până la lună și înapoi cu hainele potrivite.

Materialele folosite în compunerea colecției „Blue Angels, Red Lights” sunt denim-ul, mătasea, lurexul, stofa fină, voalul, catifeaua sau latexul. Piesele sunt întregite de accente metalice – ținte sau capse, de șnururi sau de mixuri neașteptate, realizate din țesături delicate și blană.

Povestea colecției e spusă prin piese în nuanțe predominant de negru, gri antracit sau alb, completate de piese în culori puternice – roșu, indigo, dar și nuanțe delicate de nude. Piesele realizate din materiale cu reflexii metalice trasează tușa finală.

Liniile pieselor păstrează direcția feminină a label-ului LaChatterie, mixându-le pentru noua linie Gold Label cu accente masculine. Întreaga colecție adoptă un aer minimalist și croiuri curate. Colecția respiră puternic aerul anilor anii ’70, fiind inspirată de muzica rock britanică a perioadei, personaje iconice ca Edie Sedgwick, dar și atmosfera benzilor desenate SinCity.

Noua linie La Chatterie Gold Label se adresează persoanelor nonconformiste, care își doresc ținute îndrăznețe, cu un mix echilibrat de linii masculine și feminine, accente glam rock și asocieri neașteptate de materiale și texturi.

Colecția „Blue Angels, Red Lights” se găsește în showroom-ul LaChatterie din str. Bibescu Vodă, nr. 19.

Colecția a fost lansată joi, 15 decembrie, printr-un eveniment realizat cu sprijinul Cake Couture, Gramma Wines, Aqua Carpatica, Max Factor și BenQ.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s