Alexandra Nagy şi Atelier Mossa au lansat la restaurant Majestic colecţia New Year’s Eve

Oradea, 22 decembrie

Designerul Alexanda Nagy şi-a descoperit pasiunea pentru modă încă din copilărie. Talentantă şi inspirată, tânăra e reuşit de fiecare dată să-şi uimească prietenii prin priceperea cu care transforma orce bucată de material într-o piesă de vestimentaţie sofisticată.

La îndemnul familiei, Alexanda a decis să urmeze un master de modă la Universitatea Bugro din Milano, oraşul în care oamenii “respiră” moda. Ea a urmat cursuri intensive în fiecare zi, timp în care abia îşi permitea câte o oră de respiro. La finele masterului, Alexandra s-a întors în România cu dorinţa de a învinge şi de a da viaţă prin creeaţiile ei cunoştinţelor dobândite.        

Prima rochie a creat-o acum trei ani şi i-a deschis drumul spre succes. Alexandra a cucerit rapid prietenii şi cunoştinţele transformându-i astfel în clienţi fideli.

După primul succes, designerul a decis să-şi lanseze prima colecţie, eveniment care a avut loc aseară, la hotel Majestic. Alexandra a venit în întâmpinarea orădencelor cu o colecţie specială dedicată sărbătorilor.

Designerul care are în portofoliu creaţii variate, de la paltoane şi geci la sacouri şi pantaloni, a lansat colecţia New Year’s Eve sub semnul eleganţei.

Rochia a fost regina prezentării de modă, materialele folosite pentru această colecţie au fost voaluri de mătase, tul, piele, pene, pietre şi perle Swarovsky, iar culorile definitorii au fost nuanţele de negru, gri şi alb.

Machiajul modelelor a fost realizat de make-up artistul Mirela Fazekas, iar mireasa colecţiei a purtat Masca Lunaveneziana.
Prezentarea s-a bucurat atât de aprecierea criticilor de peste hotare cât şi de spectatori. Dovada cea mai clară a succesului este faptul că imediat după prezentare jumătate din colecţie a fost vândută.

Orădencele care vor să fie fermecătoare de sărbători pot face o vizită showroom-ului deschis de designer pe strada Horea nr 75/a.

Rochii de vis definite cu accesorii Mossa

Pentru a asigura succesul creaţiilor sale vestimentare, Alexandra a accesorizat rochiile cu pantofi Atelier Mossa.
Creatoarea pantofilor, Noemi, a moştenit afacerea de la mama ei şi, ca orice femeie cochetă, a deprins repede dragostea pentru pantofii frumoşi.

Cu sprijinul familiei, Noemi a iniţiat conceptul de pantofi la comandă şi a format o echipă de patru oameni, profesionişti în domeniu.
Vestea acestui nou concept pe piaţa bihoreană a dus la o dezvoltare rapidă şi, implicit, la notorietate. Concomitent cu cererea tot mai mare din partea clienţilor, a crescut şi numărul angajaţilor Atelier Mossa.

Dacă la început Noemi a lucrat doar cu tocuri foarte înalte şi a folosit materia primă din România acum Atelier Mossa îşi procură materialele chiar din Italia, ţara în care pantoful este un fashion icon.

Munca i-a fost încununată odată cu deschiderea primului magazin de prezentare din Oradea, pe strada Iuliu Maniu 30. Orădencele sunt aşteptate de cei mai pricepuţi angajaţi, cu cataloage de modele având o paletă largă de culori şi texturi. Noemi lucrează exclusiv în piele şi piele de piton, iar ca accesorii foloseşte pietre de satin şi pene.

Din anul 2012 Mossa va intra pe piaţă şi cu tocuri de 7, 8 sau 9 centimetri sau cu platforme de 1 centimetru. Deviza creatoarei este “ Un pantof îi poate schimba viaţa, dacă nu mă crezi, întreab-o pe Cenuşăreasa”.


Sursa: bihon.ro
Poze: bihon.ro

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s