Dresurile marca Ham Ham, pictate manual de Laura Bucur, se gasesc de azi pe site-ul FunkyTights.ro

Dresurile HAM HAM vor putea fi cumpararte de pe site-ul http://www.funkytights.ro, magazin online ce comercializeaza ciorapi, sosete, dresuri cu banda adeziva, jambiere si mansete de la producatori renumiti din Europa: Pamela Mann, Le Bourget, Charnos, Jonathan Aston, Hudson si Kunert.

Site-ul http://www.funkytights.ro pune la dispozitia femeilor pasionate de moda dresuri si sosete colorate, cu modele variate, funky sau glam, potrivite pentru diverse ocazii speciale sau pentru crearea unor tinute de zi indraznete.

“Un dres bine ales, cu un model inedit si intr-o culoare vibranta poate schimba atat starea noastra de spirit, cat si a celor din jur. Hai, doamnelor, sa contribuim la o stare generala de bine, purtand dresuri funky! De astazi, oferta site-ului FunkyTights.ro devine si mai diversificata, prin introducerea dresurilor pictate manual de Laura Bucur.”, a declarat Floriana Scanteie, Project Manager http://www.funkytights.ro .

“Toate desenele gandite de mine, de cand am lansat brandul Ham Ham, sunt o declaratie de voie buna, o poveste din copilarie, o raza de soare pe timp ploios. Intotdeauna mi-au placut ciorapii viu colorati, asa ca ma bucur ca exista un magazin ca http://www.funkytights.ro si cred ca Ham Ham se integreaza foarte bine in conceptul acestui butic online.”, a adaugat Laura Bucur.

http://www.funkytights.ro este cel mai cool magazin online cu ciorapi, dresuri cu banda adeziva, sosete, jambiere si mansete pentru doamne si domnisoare si isi propune sa devina in scurt timp cel mai complex magazin online cu astfel de produse, de cea mai buna calitate, unde pasionatele de moda si tinute funky sa gaseasca accesoriile de imbracaminte mult dorite.

http://www.funkytights.ro este proprietatea SC BRAND ID SRL, companie privată cu capital integral românesc, care mai are in portofoliu magazinul online http://www.husepiele.ro, ce comercializeaza huse  premium destinate posesorilor de telefoane mobile, tablete şi PDA-uri din România.
Ham Ham by Laura Bucur este o colectie de dresuri pictate manual, menite sa sublinieze ideea de joaca in moda. Povestile sunt cele care ne-au animat anii copilariei si au creat mediul propice inspre care ne indreptam atentia atunci cand dorim sa evadam din cotidian si sa dam frau liber imaginatiei. Personajele din povestea lui Ham Ham reprezinta motivul pentru care putem exclama fara regret: “I won’t grow up!”.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s