Cum a fost la Workshopul Domnisoare de Onoare

Am ajuns ieri si la workshopul de care v-am povestit aici. Un pic mai tarziu decat mi-am propus pentru ca testul nostru s-a prelungit si am avut o mica problema cu orientarea. Totusi apreciez ca fiind amuzanta si utila ideea organizatorilor de a ne indruma spre sala cu ajutorul sagetilor lipite pe strada.

Ajunsa la locatie nu prea stiam la ce sa ma astept pentru ca nu am mai participat la un workshop. Eram obisnuita doar cu targurile din Oradea. Targuri organizate in cladiri imense unde diferiti expozanti isi amenajau mese sau chiar micute corturi in care isi prezentau serviciile sau produsele. In schimb, workshopurile acestea sunt un fel de seminarii. Specialisti din diverse domenii isi descriu munca, raspund intrebarilor publicului si fac demonstratii live.

Am invatat cum e recomandat sa ne machiam si sa ne coafam in ziua nuntii. Am aflat lucruri utile despre manichiura miresei dar si despre torturi si deserturi in general. Ne-au fost oferite informatii despre dansul mirilor dar si despre mire in general, pentru ca totusi e al doilea cel mai important personaj al nuntii. Apropo dragi barbati, fetele au decis unanim ca mirele nu trebuie sa poarta costum negru pentru a nu fi confundat cu marea majoritatea a invitatiilor, care, probabil, vor alege sa poarte aceasta culoare.

Despre frumusete stiu destul de multe lucruri, insa nu am mai vazut niciodata invitatii de nunta atat de frumoase si deosebite, asa ca ele sunt cele care mi-au atras cu adevarat atentie. Alaturi de ele, povestea domnisoare de la Cedratine, care ne-a dovedit ca poti avea succes si pune o afacere pe picioare chiar si singura. Totusi primul lucru care m-a impresionat a fost mirosul florilor care te invaluia de la intrarea in sala si care adauga o nota de eleganta si distinctie atmosferei.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s