Gilbert Costache

A venit timpul sa va prezint si un model roman : Gilbert Costache. Probabil o parte dintre voi il stiti din videoclipurile Antoniei „Marionette” si „Shinning Heart” al Andreei Banica si Laurentiu Duta.

The time has come for me to present you a romanian model : Gilbert Costache. Some of you may know him from Antonia`s „Marionnete” and Andeea Banica & Laurentiu Duta` „Shinning heart” videos.

Gilbert Marian Costache s-a nascut pe 15 iunie 1987 in Bucuresti. Are o inaltime de 1,88m si este mai cunoscut in Spania, decat in tara sa natala. De curand a fost luat in vizorul presei pentru presupusa relatie cu asistenta de la „Un show pacatos”, Madalina Pamfile.

Gilbert Marian Costache was born on the 15th of June 1987 in Bucharest. He has a height of 1,88m and is better known in Spain, than in his native country. Recently he was targeted by the press because it was said he had a relantionship with the assistent from „Un show pacatos”, Madalina Pamfile.

Anunțuri

4 gânduri despre „Gilbert Costache

    1. Nu il ridic in slavi. Acesta e un blog de moda si am prezentat un model, doar din punctul acesta de vedere, sincer chiar nu ma intereseaza cum e ca om, si cred ca nici pe cititori pentru ca nu despre asta discutam aici, ci despre faptul ca totusi e unul dintre cei mai apreciate modele masculine romane.

  1. stiti sa aruncati cu noroi inspre el, sa va vad pe voi in fata camerei. eu il cunosc a fost in acelasi liceu cu mine si e un baiat foarte de treaba si educat…Romania

    1. Presupun ca te adresezi lui andrei, totusi faptul ca ai folosit pluralul „stiti sa aruncati” „voi” ma face sa ma simt si eu vizata de comentariul tau si chiar nu inteleg de ce ! Eu nu am spus absolut nimic negativ legat de Gilbert Costache, (sau orice alta persoana prezetata pe blog) si pentru a te convinge singura te invit sa imi recitesti/citesti articolul si comentariul anterior.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s