1+1 Gratis la Jeans, o promotie New Look care nu trebuie ratată

• *Produsul oferit gratuit în cadrul promoţiei poate fi ales de cliente din liniile selectate.
• Promoţia este disponibilă în toate magazinele New Look din ţară.

Skinny sau bootcut? Cu talie înaltă sau joasă? Viu coloraţi sau prespălaţi? Pentru a evita deciziile prea dificile, New Look vine în ajutorul iubitoarelor de modă cu o promoţie specială la Denim – la orice pereche de jeans cumpărată, a doua este CADOU, din liniile selectate. Promoţia este valabilă în perioada 7-14 septembrie, în toate magazinele New Look din ţară.

„Nemuritorul denim. Aşa ne place nouă să-l numim, pentru că indiferent de sezon, blugii rămân o piesă vestimentară care nu trebuie să lipsească din nicio garderobă. Sunt o bază perfectă pentru orice tip de outfit: vintage sau modern, clasic sau romantic, casual sau elegant. Prin urmare, denimul devine o alegere la modă în orice ocazie”, a declarat Carmen Mărunţelu, PR&Marketing Manager New Look România.

Colecţia Denim New Look a fost special creată pentru a pune în evidenţă formele feminine, din materiale plăcute la atingere, pentru un plus de confort. Colecţia aduce fanelor modele diferite, disponibile în diferite culori, pentru o libertate de alegere mai mare.

Recomandarea New Look – Bucuraţi-vă de Denim!

Despre New Look:
New Look, unul dintre cei mai mari retaileri de modă din Marea Britanie, este prezent în România cu o reţea de 7 magazine în: Bucureşti – Afi Palace Cotroceni şi Băneasa Shopping City, Cluj – Polus Center, Constanţa – Maritimo Shopping Center, Oradea – Oradea Shopping City, Craiova – Electroputere Parc şi Iaşi – Palas Iaşi.
După ce s-a consacrat ca marca numărul unu de îmbrăcăminte şi accesorii pentru femei cu vârsta de până în 35 de ani din Marea Britanie, New Look şi-a propus să cucerească “fashionistele” din România prin colecţii fabuloase la preţuri accesibile.
Marca îşi propune să atragă entuziaştii modei cu noi interpretări ale tendinţelor, reînnoind colecţiile la fiecare şase săptămâni şi introducând peste 200 de noi produse în fiecare săptămană.
Moda în cel mai rapid mod!

119.9 ron

59.9 ron

139,9 ron

Anunțuri

Un gând despre „1+1 Gratis la Jeans, o promotie New Look care nu trebuie ratată

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s