Shoe Madness la New Look

Shoe Madness în magazinele New Look,
cu reduceri de până la 50%

 

  • Promoţia Shoe Madness este valabilă în perioada 18 – 30 septembrie şi include toate produsele din categoria footwear aflate la preţ întreg, care nu mai fac parte din alte oferte sau promoţii;
  • Reducerile cresc de la -20% la -50%, în funcţie de mărimea grupului de prietene.

Mergând pe principiul „un lucru bun devine şi mai bun dacă poţi să-l împarţi cu prietenii”, New Look lansează o nouă provocare pentru această toamnă: promoţia Shoe Madness. Unicitatea promoţiei constă în faptul că reducerile la încălţăminte cresc proporţional cu numărul de prietene alături de care clienta vine în magazin. Astfel, un grup de 2 persoane va beneficia de o reducere de -20%, unul de 3 persoane de -30%, 4 persoane de -40%, iar pentru un grup de 5 sau mai multe persoane reducerea este de -50%. Reducerea se aplică individual, pentru perechile de încălţăminte achiziţionate.

„Mecanismul este simplu: cu cât grupul de prietene este mai mare, cu atât reducerea creşte. Odată produsele alese, membrele grupului trebuie să se prezinte împreună la casă, iar reducerea se va face pe loc, la perechea sau perechile de încălţăminte de pe bonul fiecăreia”, a declarat Carmen Mărunţelu, PR&Marketing Manager New Look România.

Promoţia Shoe Madness este valabilă în toate magazinele New Look, în perioada 18-30 septembrie şi include toate produsele din colecţia footwear, aflate la preţ întreg, care nu mai fac parte din alte oferte sau promoţii.

„Câte perechi de pantofi ar trebui să aibă o femeie? Niciodată suficient de multe. O pereche de pantofi vine la pachet cu o anumită atitudine, stare de spirit şi chiar personalitate. De aceea, pantofii sunt un cadou perfect pentru orice femeie. Prin urmare, promoţia se adresează nu doar domnişoarelor şi doamnelor, ci şi bărbaţilor care vor să-şi surprindă plăcut partenerele”, a concluzionat Carmen Mărunţelu.

Despre New Look:

New Look, unul dintre cei mai mari retaileri de modă din Marea Britanie, este prezent în România cu o reţea de 7 magazine în: Bucureşti – Afi Palace Cotroceni şi Băneasa Shopping City, Cluj – Polus Center, Constanţa – Maritimo Shopping Center, Oradea – Oradea Shopping City, Craiova – Electroputere Parc şi Iaşi – Palas Iaşi.

După ce s-a consacrat ca marca numărul unu de îmbrăcăminte şi accesorii pentru femei cu vârsta de până în 35 de ani din Marea Britanie, New Look şi-a propus să cucerească “fashionistele” din România prin colecţii fabuloase la preţuri accesibile.

Marca îşi propune să atragă entuziaştii modei cu noi interpretări ale tendinţelor, reînnoind colecţiile la fiecare şase săptămâni şi introducând peste 200 de noi produse în fiecare săptămană.

Moda în cel mai rapid mod!

 

Anunțuri

Un gând despre „Shoe Madness la New Look

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s