Noua colecţie de bijuterii “Ana Morodan for Statement Jewelry”

Statement Jewelry a lansat o nouă colecţie de coliere sofisticate, realizate din pietre semipreţioase, în colaborare cu Ana Morodan, cel mai cunoscut blogger de stil personal, din România.

Colecţia „Ana Morodan for Statement Jewelry” cuprinde şapte coliere statement şi un accesoriu capilar, inspirate din diversele etape de dezvoltare stilistică ale Anei Morodan. Cele opt bijuterii sunt realizate din pietre semipreţioase precum: agate, turcoaze, coral alb, iolit sau perle de cultură şi au inserate pandante vintage încrustate cu cristale de Bohemia şi accesorii aurite. Fiecare colier poartă un nume şi reprezintă un anumit personaj, pe care Ana Morodan şi l-a asumat şi l-a întruchipat la un moment dat. White Countess, Aristocratic Viper, Dark Romance, Poison Ivy, Forgotten Queen, Lady Venom, Dark Hero sau Glamour Head sugerează cele opt „roluri” în care s-a regăsit din punct de vedere vestimentar, celebrul blogger şi stilist personal.

„Mereu am fost îndrăgostită de bijuterii gablonţ şi de colierele statement. Pentru mine bijuteriile sunt elemente vitale în evoluţia stilului meu vestimentar. M-am simţit foarte măgulită şi onorată cand Ioana Enache mi-a propus această colaborare.”,  a declarat Ana Morodan.

Bijuteriile realizate de Ana Morodan pentru Statement Jewelry se adresează unei femei moderne, active, increzatoare in fortele proprii, care este îndrăgostită de bijuterii şi accesorii excentrice. Preţurile colierelor variază între 450 şi 600 de lei.

Campania de promovare a acestei colecţii este una puternică şi de impact. Fotografiile au fost realizate de Claudiu Enescu, care a încercat să recreeze într-o manieră presărată cu ironie şi umor personajele controversate de care Ana este indragostita – dame aristocrate şi contese decadente – pe care ochiul publicului tinde să le judece înainte de a le descoperi profunzimea. Ana Morodan a renunţat la haine şi a pozat purtând doar cele opt accesorii, fiind înconjurată de pisici. În antichitate pisica era animalul de companie al vrăjitoarelor, simbol al lumii oculte şi al şireteniei feminine, considerat sacru de către egipteni.

Ana Morodan este o fascinantă personalitate fashion autohtonă, personal shopper şi cel mai cunoscut blogger de stil personal din România. Activează din 2010 pe www.highstreetcardigans.com şi s-a făcut remarcată prin stilul său vestimentar sofisticat, dragostea pentru bijuterii, poveştile savuroase pe care le scrie pe blog şi rolul de contesă decadentă pe care îl interpretează de fiecare dată cu foarte mult umor.

Ioana Enache a absolvit Facultatea de Arhitectură şi a urmat cursurile Şcolii de Bijuterie Contemporană Assamblage sub îndrumarea lui David Sandu. S-a îndrăgostit iremediabil de designul de bijuterie şi a început prin a realiza coliere statement în combinaţii cât mai  îndrăzneţe, nu numai prin asocierile de materiale şi formele lor, ci şi prin dimensiunile accesoriilor, realizate  din combinaţii de pietre semipreţioase şi perle de cultură. Statement Jewelry reprezintă o declaraţie a propriei persoane, a propriului stil şi a propriei feminităţi.

Pentru detalii şi comenzi:

Ioana Enache

Mobile: (+40) 731 44 62 62

Web: www.statementjewelrybyioanaenache.com

E-mail: statement.jewelry@yahoo.com

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s