Jachete cu bonus la New Look

  • Orice jachetă la preţ întreg, achiziţionată de la New Look în perioada 25 octombrie – 4 noiembrie, vine la pachet cu o reducere cadou de 50 de lei pentru orice altă achiziţie făcută pe loc.  

Odată cu anotimpul rece, New Look vine cu noi surprize pentru fanele brandului. Pentru orice jachetă achiziţionată în perioada 25 octombrie – 4 noiembrie, primeşti o reducere cadou în valoare de 50 de lei, care se aplică la orice produs achiziţionat pe loc din magazin. Promoţia este valabilă pentru toate produsele din colecţia outerwear, aflate la preţ întreg, în toate cele 7 magazine New Look.

“Jacheta este o piesă cheie în sezonul rece. De aceea, colecţia outerwear New Look răspunde nevoilor şi stilurilor fanelor noastre, prin coloristică vibrantă, texturi şi croieli confortabile. În plus, bonusul de 50 lei ce poate fi folosit pe loc, oferă oportunitatea realizării de combinaţii vestimentare adaptate personalităţii şi stilului oricărei pasionate de modă, atentă întotdeauna la tendinţele şi detaliile de sezon”, a declarat Carmen Mărunţelu, PR & Marketing Manager.

Beneficiind de această nouă promoţie, iubitoarele de modă  îşi vor putea completa garderoba cu piese inspirate din elementele magice care au înfrumuseţat cu graţie podiumurile de modă în acest sezon, combinate cu interpretarea inconfundabilă a echipei de designeri New Look, pentru a crea o senzaţie unică de fermitate şi putere.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s