Get the party started cu New Look: rochii de la 99.90 lei

  • Promoţie valabilă în perioada 3-9 decembrie, în toate magazinele New Look.
  • Promoţia nu se cumulează cu alte oferte sau promoţii.

New Look dă startul petrecerilor de sfârşit de an. În perioada 3-9 decembrie, clientele New Look beneficiază de preţuri începând de la 99,90 lei la cele mai căutate piese vestimentare din această perioadă: rochiile de party. *

“Întrebarea care stă pe buzele tuturor femeilor în perioada petrecerilor de sărbători este fără doar şi poate: Eu cu ce mă îmbrac? New Look vine în întâmpinarea acestei nevoi, oferind oportunitatea unor preţuri accesibile la outfit-urile adecvate pentru evenimentele de Crăciun sau Revelion.  În mod cert, o rochie este mai mult decât un obiect vestimentar, oferindu-ţi  încrederea de a te exprima liber şi de a te simţi în largul tău. Iar dacă aceasta este combinată cu accesorii îndrăzneţe, efectul de spectacular este garantat”, a declarat Carmen Mărunţelu, PR&Marketing Manager New Look România.

Rochiile New Look se diferenţiază prin materiale şi texturi diverse, culori şi combinaţii unice, menite să satisfacă gusturile cât mai multor iubitoare de fashion. Piese metalice strălucitoare, ţesături diafane sau dantelă, elemente florale de iarnă, toate au rolul de a pune cât mai bine în valoare personalitatea femeii moderne. „Aceste detalii sunt  valoroase pentru orice pasionată de modă,  de aceea New Look propune o colecţie unică de rochii pentru ocazii speciale, cum sunt sărbătorile de iarnă, la cele mai avantajoase preţuri”, a concluzionat Carmen Mărunţelu.

Promoţia este valabilă în toate cele 7 magazine New Look din ţară: –  Bucureşti – Afi Palace Cotroceni şi Băneasa Shopping City, Cluj – Polus Center, Constanţa – Maritimo Shopping Center, Oradea – Oradea Shopping City, Craiova – Electroputere Parc şi Iaşi – Palas Iaşi.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s