Avem verde la petrecere

Ce faceti diseara ? Sper ca frigul recent instalat si zapada depusa pe alocuri nu va tin captivi in casa. Noi, adica eu impreuna cu inca vreo 900 de persoane, daca e sa ne luam dupa cei care au dat attening pe pagina de Facebook a eventului, mergem in Midi (Cluj Napoca) la un eveniment care il care cap de afis pe Ricardo Villalobos.

Wikipedia ne spune ca „Ricardo Villalobos (born 1970) is a Chilean-German electronic music producer and DJ. He is well known for his work in the minimal techno and microhouse genres, and is one of the most significant figures in today’s minimal techno scene.(…) At the end of 2008 and 2010, he came 1st in Resident Advisor’s Top 100 DJs of the year „.

Pretul biletului este de 50 de ron, insa este mai avantajos sa va achizitionati pachetul pentru cele trei evenimente mari din luna decembrie, la pretul de 69 ron. E mai avantajos asa chiar daca nu participati la toate cele 3 petreceri. Grabiti-va, inca le puteti achiziona de la pr-ii clubului.

Pentru cei care vin diseara, lasati acasa tocurile si fitele, dar neaparat aduceti-va pantofii de dans si buna dispozitie ! Mancati si dormiti bine inainte de chef, pentru ca seara aceasta se vrea una memorabila, prelungita mult dupa rasaritul soarelui !

Reclame

Un gând despre „Avem verde la petrecere

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s