Super Sale de până la -70% la New Look

New Look întâmpină noul an cu reduceri de până la -70% la toate articolele vestimentare semnalizate în magazine – îmbrăcăminte, încălţăminte sau accesorii.

reduceri de pana la -70% la New Look

„Pentru că orice femeie îşi doreşte ceva nou care să îi întregească garderoba şi să-şi surprindă apropiaţii printr-un look fresh, pasionatele de shopping au un motiv de bucurie în plus pentru anul care tocmai a început. Magazinele New Look oferă reduceri de nerefuzat pentru o gamă foarte variată de produse. Pentru ca toate fanele noastre să aibă un început de an fabulos, cu forţe proaspete şi încredere în reuşită” –  Carmen Mărunţelu, PR&Marketing Manager New Look România.

Promoţia este valabilă în toate cele 7 magazine New Look din ţară: Bucureşti – Afi Palace Cotroceni şi Băneasa Shopping City, Cluj – Polus Center, Constanţa – Maritimo Shopping Center, Oradea – Oradea Shopping City, Craiova – Electroputere Parc şi Iaşi – Palas Iaşi.

Fotografii cu o parte din produsele aflate la promotie sunt disponibile pe albumul proaspat postat pe Facebook sau accesand urmatorul link: http://dl.transfer.ro/transfer_ro-08jan-0607a8e66a3bd384.zip.

Reclame

6 gânduri despre „Super Sale de până la -70% la New Look

      1. Mulțumesc! Am văzut deja niște lucruri pe care mi l doresc și ajung în Iași abia săptămâna viitoare.. Nu mi-ar place să nu le mai găsesc. 😦

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s