New Look prezinta colectia de lenjerie intima Kelly Brook

Kelly Brook VDay4

După succesul înregistrat cu gama de lenjerie intimă pentru Crăciun, celebra actriţă şi fotomodel Kelly Brook revine cu o colecţie New Look special creată pentru Sfântul Valentin, un prilej perfect pentru femeile care doresc să îşi pună în valoare feminitatea şi să se simtă fabulos.

Concepută pentru a satisface nevoia de calitate superioară la prețuri accesibile, această colecţie reuneşte câte puţin din stilul personal al fiecărei femei. Un corset sexy cu cupe voluptoase, boxeri cu talie înaltă inspiraţi din moda anilor ‘50 sau pur şi simplu un set de lenjerie clasic elegant – cu oricare dintre aceste piese, Kelly Brook promite că orice femeie are oportunitatea să experimenteze pasiunea şi fascinaţia glamour pentru care modelul britanic este renumit.

Noua colecţie se diferenţiază printr-o interpretare deosebită a cromaticii cu care ne-am obişnuit de Ziua Îndrăgostiţilor, folosind din abundenţă bleu marinul, care este şi culoarea cheie a celor mai multe dintre seturi. Satinul somptuos şi dantela luxoasă sunt folosite pentru a spori calitatea textilă şi pentru a adăuga acel „must-have” senzaţional de decadenţă şi răsfăţ. Perfectă pentru Ziua Îndrăgostiţilor, colecţia New Look oferă modele clasice cu forme măgulitoare şi croieli sexy, fără a compromite factorul stil. Piesele preferate ale lui Kelly sunt sutienul şi boxerii din satin, completaţi de dantela în culori bleu marin şi crem, precum şi body-ul din satin îmbrăcat în dantelă roşie, care susţine şi sculptează, rămânând frumos şi sexy.

Colecţia Kelly Brook este gata să intre în magazinele New Look din Bucureşti, la timp pentru Ziua Îndrăgostiţilor, cu preţuri începând de la numai 34,9 lei, pentru a-ţi anula orice scuză care te-ar putea împiedica să te răsfeţi.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s