O calatorie masculina printre forme si experiente estivale

Beyond the future – vara 2013 by Stefan Musca

– o calatorie masculina printre forme si experiente estivale –

Asimetria si detaliile experimentale din colectia Beyond the Future – vara 2013 –  definesc urbanul maritim intr-un mod unic, niciodata conceptual- imitativ, caracteristic brandului New Funky Fashion by Stefan Musca.

Dedicata barbatilor pentru care distractia nu se opreste niciodata, colectia ofera un mix de dinamism si libertate.  Culorile intense, precum galben, rosu, albastru, violet, verde sau orange, si functionalismul usor sofisticat  al creatiilor vestimentare accentueaza personalitatea purtatorului.  Lipsit de griji, imprevizibil, mereu in cautarea experientelor noi si nonconformiste, cel care poarta tinuta Beyond the Future devine memorabil.

Fiecare piesa vestimentara este o calatorie printre forme care scapa regulilor, buzunare reinventate, imprimeuri funky sau cusaturi ce dau un ritm surprinzator creatiilor.  Astfel, pantalonii, tricourile si camasile sunt redefinite cu fiecare model. Materiale precum denim, fas, tercot, stofa si piele  sunt mixate in mod original si ofera lejeritatea de care el are nevoie pentru a explora pe deplin intregul sezon estival.

Colectia Beyond the future – vara 2013 este disponibila incepand de astazi pe site-ul www.nff.ro si in magazinul din strada Batistei, nr. 15.

LOOKBOOK SUMMER 2013-141a LOOKBOOK SUMMER 2013-493b LOOKBOOK SUMMER 2013-518c LOOKBOOK SUMMER 2013-532d

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s