New Look trend alert: „Fii feminină! Vara aceasta alege rochiile vaporoase”

  • New Look anunţă reduceri exclusive de 20% la rochiile care nu sunt incluse în alte promoţii. Oferta este valabilă în perioada 11- 23 mai, în magazinele New Look din Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa şi Iaşi.
  • New Look recomandă o garderobă de vară cu rochii feminine şi vaporoase.

Cu gândul la plimbări lungi pe faleza mării, la seri relaxante pe terasă, la petreceri în aer liber sau în cluburi, New Look propune pasionatelor de modă o nouă ofertă: începând cu 11 mai, în magazinele din Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa şi Iaşi, rochiile de vară sunt cu 20%* mai ieftine. Promoţia este valabilă până pe 23 mai.

„În sezonul cald, rochiile sunt un must pentru a face faţă cu succes zilelor toride. Materiale vaporoase, imprimeuri florale, culori delicate şi calde sunt doar câteva dintre „trăsăturile” colecţiei de rochii New Look pentru această vară. Prin urmare, fiecare femeie care vrea ca în acest sezon să se simtă specială şi să adopte un stil cât mai feminin, este aşteptată în magazinele New Lookpentru a-şi îmbogăţi garderoba cu rochii în trend, la preţ redus”, a declarat Carmen Mărunţelu, PR&Marketing Manager New Look România.

Designerii spun că vom avea o vară plină de flori…pe haine. Se poartă mult imprimeurile florale şi culorile calde care dau o notă romantică ţinutelor. „Pe lângă imprimeul floral şi formele geometrice, rochiile verii 2013 sunt confecţionate din materiale vaporoase. Accesoriile continuă să joace un rol cheie: se poartă brăţările statement şi accesoriile ear cuff cu mărgele colorate şi pene, care adaugă o notă de rebel”, a declarat Fashion Adviser-ul New Look, Consuela Rusu.

* Reducerea este valabilă pentru rochiile aflate la preţ întreg, care nu fac obiectul altor promoţii.

rochii new look
Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s