Zara News

Incepand de astazi, 2 aprilie, magazinul Zara, parte a grupului spaniol Inditex face livrari in Romania. Website-ul www.zara.com/ro ofera online clientilor aceeaşi gamă completă de produse pentru femei, bărbaţi şi copii, ca cea aflată în magazinele fizice.

Se pot face cumparaturi si cu ajutorul aplicatilor pentru telefoanele inteligente cu sisteme de operare Android, iOS, Windows 8, Windows Phone sau Blackberry 10.

Preţurile sunt identice cu cele din magazinele fizice, iar clienţii pot opta pentru livrarea la domiciliu sau ridicarea comenzilor de la un magazin la alegerea lor. Livrarea este gratuită în cazul în care clientul optează pentru ridicarea comenzii de la un magazin Zara, durata expedierii fiind de la 4 la 6 zile lucrătoare. Sunt disponibile şi alte două modalităţi de livrare: Standard (19,00 Lei.): 3-5 zile lucrătoare, Expres (49,00 Lei.): 2-3 zile lucrătoare. Plăţile se pot efectua folosind cardurile bancare Visa şi MasterCard.

Articolele nedorite, in termen de o luna de la cumparare, pot fi fi ridicate de la domiciliu sau returnate la magazinele Zara. În orice caz, returnarea nu are niciun cost pentru client.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s