Flori online pentru a ne exprima sentimentele

Sunt momente in viata fiecaruia dintre noi cand vrem sa ne exprimam sentimentele fata de cineva, fie ca e vorba de doamna invatatoare careia vrem sa ii aratam respectul si admiratia noastra, fie ca am facut o boacana si vrem sa ne cerem scuze mamei, dar parca ne este greu…

Indiferent daca suntem rusinati, emotivi, nu ne pricep la vorbe, uneori pur si simplu ne vine greu sa ne exprimam sentimentele prin cuvinte. De fapt, de multe ori cuvintele nu sunt suficiente pentru a descrie ceea ce simtim. De exemplu cand ne indragostim. E cunoscut faptul ca barbatii se exprima mai greu prin vorbe si mai mult prin fapte. Dar cum sa ii spunem totusi domnisoarei frumoase care ne-a furat inima ce simtim pentru ea ?

O ideea foarte buna, daca nu cea ma buna ar fi printr-un buchet de flori elegante. Florile sunt gingase, inmiresmate, colorate, impresioneaza macar un pic pe oricine si trezesc in sufletul nostru doar sentimente placute, pe langa desfatarea vizuala pe care ne-o ofera.

Florile vorbesc atunci cand cuvintele nu o pot face.

Pentru ca in functie de tipul florilor alese, de culori, aranjamente, combinatii cromatice un buchet poate transmite o paleta foarrte vasta de sentimente si mesaje, eu va recomand Floraria cu Povesti. Aici barbatii pot gasi cele mai frumoase buchete de trandafiri, buchete cu ajutorul carora o vor cuceri definitiv pe aleasa inimii lor.

Mai mult, Floraria cu Povesti face livrare de flori in cutii speciale. Acestea sunt perfecte pentru oamenii uituci sau grabiti. Oameni ca mine, care isi aduc aminte de evenimentele importante pe ultima suta de metri. De exemplu de 8 martie, cand e musai sa ne rasfatam mama cu un buchet deosebit. Eu am cam uitam de aceasta zi speciala, insa Floraria cu Povesti mi-a venit in ajutor. Datorita unui aranjament floral deosebit, asortat cu un mesaj personalizat, mama mea avut un zambet sincer pe fata toata ziua.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s