Cu totii avem nevoie de o poveste

Rutina. Schimbari neasteptate. O furtuna devastatoare urmata de cel mai frumos si linistitor curcubeu. Viata. Un melanj de momente imprevizibile si clipe banale, repetitive. E cel mai comun si, in acelasi timp, cel mai misterios si extraordinar dar pe care il primim, dar oare stim ce sa facem cu el?

Avem multe giji, preocupari, temeri, probleme care ne umplu gandurile si ne intoxica sufletul zi de zi. Viata e complicata. Sau poate doar noi oamenii suntem complicati.

Mancam, iubim, dormim, muncim, suntem tristi ori ne bucuram, invatam, cheltuim. In cantitati variabile. Existam, dar oare traim ?

In materialitatea ei, si o piatra exista. Ori un frumos vitraliu pictat pe fereastra unei biserici celebre si, totusi, aceste lucruri nu se vor bucura niciodata de pretiosul dar numit viata, spre deosebire de noi, norocosii oameni. Insa, pentru a ne bucura de acest cadou divin, trebuie sa ne detasam din cand in cand de lucrurile fizice si sa acordam mai multa atentie sufletului. Acesta este, de fapt, esenta care defineste fiintele vii.

Citeste continuarea articolul aici, pe website-ul studentie.ro

Reclame

2 gânduri despre „Cu totii avem nevoie de o poveste

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s