Happy Halloween from Wednesday Addams


(Play inainte de a parcurge articolul)

Liniste. Liniste si intuneric. De undeva departe se aude pierdut urletul unui lup flamand. Luna ne trimite raze aurii pentru a ne lumina calea. Din cand in cand, zborul unui liliac agitat ii intrerupe stralucirea. Vantul intepator misca crengile copacilor care, daca nu am stii mai bine, le-am putea confunda cu usurinta cu mainile unei vrajitoare supradimensionate. Poarta de lemn mancat de carii si vreme se loveste agresiv de gardul abandonat din stanga-i.

Pielea se face de gaina, firisoarele subtiri de par de pe mana se ridica, poate de la frigul care patrunde prin tesaturile negre ale hainelor sau poate de la atmosfera care, desi i ne impotrivim, ne trezeste cele mai negre ganduri. Luam o gura de aer si continuam, se vad deja luminile orasului, semn ca imediat vom in siguranta. Atunci am simtit mana rece pe ceafa, desi eram ultima din grup…

Acum ca am creat atmosfera proprice pentru seara de Halloween, vreau sa va prezint si costumul meu : Wednesday Addams. Usor de realizat si recogniscibil, puteti lua in considerare pentru tinutele voastre de anii viitori acest personaj.

 IMG_1896  IMG_1899IMG_1908IMG_1907   IMG_1910

Reclame

6 gânduri despre „Happy Halloween from Wednesday Addams

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s