NEW LOOK dă startul campaniei de REDUCERI

reduceri de pana la 50% la new look

NEW LOOK declară deschis sezonul discount-urilor de iarnă printr-o campanie de reduceri de până la 50%*, în care au fost incluse peste 40.000 de produse din colecţia toamnă/iarnă 2014. Astfel, începând cu 11 decembrie şi până la sfârşitul anului, pasionatele de modă sunt aşteptate în cele 7 magazine NEW LOOK din ţară să-şi aleagă piesele vestimentare preferate, la preţuri uimitoare.

„Luna cadourilor nu poate fi completă fără reducerile de sezon pe care le aşteptăm cu toţii. NEW LOOK a venit în întâmpinarea nevoilor clientelor sale, oferindu-le acestora posibilitatea ca în acest an să beneficieze mai devreme de reduceri substanţiale la produsele preferate, tocmai pentru a-şi finaliza lista de cadouri în timp util. Vorbim de peste 40.000 de produse din trend-uri de actualitate. Pe lista de reduceri au fost incluse produsele de sezon de care clientele noastre au nevoie în această perioadă a anului, dar şi produse pe care nu au reuşit să le achiziţioneze la momentul oportun.”, a declarat Carmen Mărunţelu, PR & Marketing Manager, NEW LOOK România.

Principalele trend-uri pe care NEW LOOK le propune pentru acest sezon sunt APRÈS SKI, DECADENT POP şi ORIENT EXPRESS. Cu influenţele sale nordice evidente, APRÈS SKI aduce în atenţia consumatoarelor de modă o nouă abordare pentru ţinutele de iarnă, unde albul şi cremul reprezintă baza pentru aportul de culori puternice, precum roşul şi albastrul electric. La rândul său, DECADENT POP face o incursiune în perioada efervescentă a anilor `30, de unde se inspiră pentru look-uri în vogă, ce strălucesc prin detaliile din paiete, asortate cu blănuri sofisticate şi pantofi stiletto. Pe de altă parte, ORIENT EXPRESS işi trage şi el rădăcinile din aceeaşi perioadă interbelică, însă ce aduce diferit în raport cu DECADENT POP sunt paleta de pasteluri şi accentele înflorate.

*Promoţia este valabilă pentru linii selectate, în perioada 11 – 31.12.2014, în limita stocului disponibil, în toate magazinele NEW LOOK din ţară.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s