Trend alert : all grey

Mereu mi-a placut nonculoarea gri. Elegant, mi se pare ca reprezintă combinatia inspirata dintre puritatea si rafinamentul albului, sobrietatea si misterul negrului, in doze perfecte.

Nu sunt singura care gândește astfel căci multe case de moda l-au inclus in creațiile lor, iar Elle titra intr-unul dintre numerele trecute : „Grey is the Black” . Trebuie sa amintesc si faptul ca paltoanele gri au fost „must have-ul” acestei ierni.

Apreciez faptul ca, putem cu ajutorul hainelor gri sa obtine foarte usor si fara efort, look-uri luxuriante, sofisticate dar in acelasi timp minimaliste, trend-ul minimalist fiind pe val acum, apreciat de fashionistele din intreaga look.

Noutatea acestui an este ca acum putem, ba chiar suntem încurajare sa purtam ținute in totalitate gri. Anost ? Nicidecum. Sofisticat, chic, plin de clasa si poate chiar un pic extravagant ? Cu siguranța.

Daca mai ai îndoieli te invit sa arunci o privire asupra imaginlor de mai jos.

Ps: daca o tinuta all grey e prea mult pentru tine alege topul si partea de jos in nuante de  gri si combina-le cu accesorii argintii, albe, negre sau chiar rosii.

4 gânduri despre „Trend alert : all grey

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s